Vær opmærksom på – Vi serverer som udgangspunkt alle vores retter medium stegt, medmindre andet ønskes. Hakket kød skal ifølge fødevarestyrelsen være gennemstegt af hensyn til fødevaresikkerheden. Gør venligst din tjener opmærksom på andre ønsker, i tilfælde af at du ønsker din bøf stegt anderledes. NB. Forretter serveres kun ifm. køb af hovedret
Rejer marineret i chili og hvidløg.
Oksemørbrad - fermenteret hvidløgs vinaigrette - revet gammelknas - hasselnødder
Let saltet laksemoussé af varm- og koldrøget laks. Serveres med klassisk garniture.
Klassisk rejecocktail med håndpillede rejer, asparges og hjemmelavet rød dressing.
tynde skiver rødløg, hjemmerørt mayo med sennep og dild, brød og citron
Smager og dufter af hvidløg.
Indbagte jalapeños med cheddar, indbagte løgringe, rösti og mozzarella sticks. Hele herligheden serveres med mayonnaise og hjemmelavet BBQ-sauce.
Altid med mange forskellige fristelser og hjemmelavet dressing.
Brioche - håndpillede rejer - avokadocreme - wasabimayo -dressing - rødløg - asparges - urter
Wasbi mayo - brød - urter.
Lun bearnaisesauce- dagens kartoffel - (tilkøb garniture se menu)
2 retter 429,-
3 retter 499,-
Serveres fra 1. nov.
Giv dine smagsløg en krydret oplevelse! Mør og saftig oksefilet fra uruguayansk kornfodret Kødkvæg.
Oksefilet fra uruguayansk kornfodret kødkvæg marineret I hvidløg.
Mørt, magert og benfrit kyllingebryst uden skind, grillet med hvidløg.
En herlig oplevelse, tilberedt som ægte amerikanske ribs. Fritter og bbq-sauce
Lækre forretter, delikate hovedretter og lækre desserter. Bestilles af hele bordet, serveres delevenligt med fælles retter til hele bordet. 1. servering 2 slags forretter, 2. servering 2 slags kød med tilbehør, 3 servering 2 slags desserter. (ved 2 personer 1 slags dessert) priser pr. person
Mør og saftig oksefilet fra uruguayansk kornfodret kødkvæg. Toppet med bacon, ost og mere bacon.
Alle bøffer og steaks serveres fra 200 g medmindre andet er nævnet. Der serveres dagens kartoffel og valgfri sauce til bøffer og stege.
Se også vores store udvalg af lækre Amerikanske steaks nedenfor. Serveres med valgfri tilbehør!
Kraftig marmorering og med stor smag, så mørt og velsmagende!
Mexican Burger med guacamole, salat, ost,
bacon, sprøde jalapeños, chili flager, sød chili
BBQ Kyllingeburger med mayo, dressing, BBQ,
Ovnbagt laks bagt med citron, hvidvin og krydderurter, hertil hvidløgssmør og kartoffel
Savoiardi med espresso (lady fingers), og luftig creme.
Chokoladebaren fortolket som isdessert. Vanilje-, karamelis, saltede peanuts, karamel og chokoladesauce
Hjemmelavet jordbærcreme, en kugle vaniljeis, friske jordbær og krokant.
Vanilleis, flødeskum, friskkværnet peber og stænk af whisky.
Kongen af alle chokoladekager. Chokolademousse på kagebund med kakao.
Med is, flødeskum, chokoladesauce og frisk frugt.
Spørg din tjener efter dagens udvalg.
Allergi og særlige diætbehov – Vi er altid klar til at imødekomme specifikke behov, inklusiv vegetar-, glutenfri, laktosefri og diabetes venlige retter, så længe det er bestilt på forhånd. (Helst 3 dage før)
Krogmodnet op til 30 dage
Dette certificeret hormonfrie, majsfodrede kødkvæg er så mørt og velsmagende, som du overhovedet kan forestille dig. Vi anbefaler kødet steges medium/rødt. Alle bøffer serveres med valgfrit tilbehør.
Utroligt mørt og smagfuldt
+ 100g. 269,-
Kraftig marmorering og med stor smag
Med fedtkant, som giver smag og saft
Det bedste kød
Ferdinands American Greater Omaha steaks er udskåret af det bedste kvæg, og kombineret det med uforlignelige, lækre udvalg af sideorders, saucer, vine og cocktails i særklasse, vil du opleve, at vi ikke går på kompromis med råvarerne og smagen!
Ved 3 personer og derover serveres tilbehør á part. Max to slags tilbehør pr. bord.
Hvidløgssmør, lun bearnaise-, rødvins-, whisky-, flødetomat- og pebersauce. Alle vores saucer er hjemmelavede
Friterede løgringe, grillede asparges eller blandede friske grøntsager i wok
Pommes frites, håndskårne fritter, rösti eller dagens kartoffel
Vi er altid klar til at imødekomme specifikke behov, inklusiv vegetar-, glutenfri, laktosefri og diabetes venlige retter, så længe det er bestilt på forhånd (helst 3 dage før).
Frokostkortet på Ferdinands byder på frokost bøffer og klassiske frokostretter. Tag din familie, venner eller kollegaer med til en afslappet frokost hvor menuen er inspireret af de gode gamle steakhouse traditioner. Frokost bestilles senest kl. 14.15 og bordet skal være ledigt senest kl. 15.00! Alle frokost bøffer serveres med dagens kartoffel samt en valgfri sauce!
Oksefilet af uruguayansk kornfodret kødkvæg
Entrecoté af uruguayansk kornfodret kødkvæg med fedtkant
Så mørt som du overhovedet kan forestille dig. Med fedtkant.
Oksemørbrad af uruguayansk kornfodret kødkvæg.
Så mørt som du overhovedet kan forestille dig.
Mør og lækker kalvefilet.
Salat ad libitum til bøffen
Med mayonnaise, rød dressing, bacon, løg, agurk, tomat, salat og ost
Med guacamole, salat, ost, bacon, sprøde jalapeños, chili flager, sød chili sauce og spicy salsa
Med mayonnaise, rød dressing, BBQ, løg, agurk, tomat, salat og ost
Her er smagen og den gode oplevelse i centrum. Køkkenchefen lægger nemlig vægt på friskhed og det gode håndværk, hvilket kan smages i alle vores friske og smagfulde retter.
Tilberedt som ægte amerikanske ribs. Serveres med håndskårne fritter og BBQ sauce
Mørt, magert og benfrit kyllingebryst uden skind, stegt med hvidløg
Er den højeste mulige kvalitet af Wagyu kød. Uovertrufne marmorering og mørhed
Utrolig mør of saftig
Serveres med bearnaise sauce, kartoffel sticks, løg, salat, og ost
Vi er altid klar til at imødekomme specifikke behov, inklusiv vegetar-, glutenfri, laktosefri og diabetes venlige retter, så længe det er bestilt på forhånd (helst 3 dage før).
Husets specialbryggede øl
En kold fadøl fra hanen
Til de klassiske øldrikkere
Spørg din tjener for udvalg
Vælg mellem Pepsi, Pepsi Max, Appelsin, Faxe Kondi, Lemon, Danskvand og Juice
Vælg mellem lille, mellem og stor
Bouqueten er frugtagtig, med duft af mandelblomster og ferskner.
Smagen er fyldig og velafbalanceret med en herlig langvarig afslutning. Cremet og fyldig chardonnay.
Boschendal er en mild og fyldig hvidvin med en udpræget eksotisk aroma.
Johan Klauss riesling er en sødmefuld, velafbalanceret hvidvin fra den berømte dal i Mosel med gamle traditioner.
Smagfuld, let krydret rosé-vin med en behagelig sødme.
Fra røde bær til strejf af blomster. Smagen vil pirre, kildre og varme enhver vinelskers hjerte.
Farven er lys gul med et let grønt skær. Smagen er frisk og frugtagtig med en behagelig restsødme.
Moscato er fremragende sammen med en dessert, især hvis der er frisk frugt med.
Champagnen er imødekommende, afrundet og frisk. Særdeles harmonisk med god lang eftersmag.
Smith Woodhouse er en af førende specialister i fremstilling af kvalitetsportvin.
I næsen byder denne Barolo på moden rød frugt som blommer, tranebær, skovjordbær og for Nebbiolo de klassiske tørrede blomster. Smagen er ren og balanceret med noter af modne ribs, kirsebær og blommer der afsluttes med de karakteristiske modne Nebbiolo tanniner og elegante cedertræsnoter fra fadlagringen
En mørk, tæt og blød vin og drikkevenlig smagsstil, hvor frugten fremstår moden og drueidentiteten er bevaret, afsluttet af en fyldig og fløjlsblød afslutning.
En mørk, tæt og blød vin og drikkevenlig smagsstil, hvor frugten fremstår moden og drueidentiteten er bevaret, afsluttet af en fyldig og fløjlsblød afslutning.
Denne ripasso har en rubinrød, klar farve og en karakteristisk varm og sofistikeret bouquet, der kan minde lidt om let bitre mandler. Smagen er tør, let bitter og alligevel blød, rund og kraftig.
En vin med aromaer af solbær, sorte kirsebær, vanilje. Smagen er saftig og frisk med flere mørke frugter, og gode bløde tanniner, som giver vinen en god lang eftersmag. Vinen opnår mere kompleksitet ved lagring, men smager dejligt ved frigivelsen
Vinen karakteristisk, intens med en let-parfumeret duft af skovbund, træ, vilde bær og vanilje. Vinen afsluttes med en lang og vedholdende finish kombineret med bløde tanniner. En robust og elegant vin, der passer perfekt til det traditionelle italienske køkken
Druerne fra de forskellige terroirs, gør det muligt at opnå en unik balance af sarte Pinot Noir aromaer og mere intens frugt i denne vin. Elegant og velafbalanceret med læskende smag af kirsebær og modne hindbær med lette strejf af valnød og fyrretræ.
Smagen bringer mindelser om friskplukkede hindbær, blomme og grafit med et hint af ingefær og hvid peber. En kompleks vin, der allerede på dette niveau viser Viña Cobos ekstraordinære klasse.
Udvalgte druer fra både yngre og gamle vinstokke blandes for at opnå en kompleks og frugtdreven vin. En lille del af vinen lagres på egetræsfade for yderligere kompleksitet uden at maskere druens karakter. Duft og smag af skovbær især brombær med spændende krydrede noter og strejf af lakrids. Den modne frugt balanceres flot af en god frisk syre.
En imødekommende aroma med noter af hindbær og kirsebær afløses af en kompleks og fuldstændigt harmonisk smag med fine antydninger af peber og cedertræ som krydderi på den frugtbårne smag.
Vinen har en intens rød farve og aromaer af modne blommer og sorte kirsebær, krydderier, vanille, lakrids og chokolade. Tilpas frugtagtig i smagen. Intens varme og godt integrerede tanniner i perfekt afbalanceret samspil med noter af vanille og chokolade.

Kære gæst
Grundet ekstraordinær travlhed har vi desværre IKKE mulighed for at modtage take-away-bestillinger til afhentning mellem kl. 16.45 og 19.30 i dag.
Bemærk: Vi gør opmærksom på, at afhentningstiderne er vejledende og kan variere afhængigt af ordremængden!
Vi forventer at kunne genoptage take-away-bestillinger som normalt fra kl. 19.30 og frem til køkkenets lukketid kl. 21.30. Sidste tidspunkt for afhentning er kl. 21.00.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon
57 67 67 20 hele dagen.
De bedste hilsner,
Marco Kekec
Restaurantchef
Ferdinands Bøfhus